Siirry suoraan sisältöön

Sykerö: kiipeilyvuoro

Lisätietoa tapahtumasta

Tervetuloa kiipeilemään! Mukaan ovat tervetulleita kaikki infektioriskin ohittaneet ja katetrin tai portin poistossa olleet lapset ja nuoret sekä heidän sisaruksensa sekä perheen aikuiset! Kiipeilykertoihin ovat tervetulleita niin ensikertalaiset lajiin tutustujat kuin myös aikaisemminkin mukana olleet kiipeilyn ystävät. Kiipeilykeskus on auki normaalisti myös muille liikkujille, joten infektioriskiläisille kiipeilyvuoroja ei suositella.

Kiipeily vahvistaa koko kehon lihaksistoa ja koordinaatiokykyä sekä ajoittain myös ongelmanratkaisukykyä. Laji on erittäin hyvä aloitettavaksi hoitojen jälkeen tukemaan kehon kuntoutumista ja vahvistumista monipuolisesti. Kiipeilykerroilla on boulderoinnin ja automaattivarmisteiden lisäksi mahdollista kokeilla myös yläköysikiipeilyä.

Ilmoittautuminen sähköpostitse sykero@lssy.fi. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä lapsen tai nuoren iän sekä selkeästi sen, mitä kiipeilyvuoroa tai kiipeilyvuoroja ilmoittautuminen koskee. Yhdellä ilmoittautumisella voi halutessaann ilmoittautua usampaan tai vaikka kaikkiin kiipeilykertoihin. Kerrothan myös, onko kiipeilyyn tlevilla aikaisempaa kiipeilykokemusta. Ensikertalaisille ja myös muille halukkaille opastetaan varusteiden käyttö ennen varsinaista kiipeilyä.

K2-kiipeilykeskuksessa on

  • erillinen pieni tila boulder-kiipeilylle. Tilassa on kiipeilyseinä sekä patja. Kiipeilyä ilman varusteita pelkillä kiipeilykengillä.
  • 10+2 itsevarmentavaa laitetta, joista seitsemän on myös lapsille sopivia kiivettäviä. Köysikiipeilyä kiipeilyvaljaiden kanssa.
  • yläköysikiipeilymahdollisuus.